ΔΩΜΑΤΙΑ

Στο Cavo Spada Luxury Resort & Spa υπάρχουν 150 μονάδες διαμονής, που αποτελούνται από τους τύπους δωματίων που αναφέρονται παρακάτω. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες είναι πολυτελώς επιπλωμένα, ευρύχωρα και άνετα. Ατμοσφαιρικός σχεδιασμός, δροσερά και χαλαρωτικά χρώματα, ζεστά υφάσματα, έπιπλα από ξύλο, μοντέρνα και καλόγουστη διακόσμηση, όλα συμβάλλουν στην απόλαυση της διαμονής σας.

 

 

DELUXE ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ

DESCRIPTION

Κάθε deluxe μονόκλινο δωμάτιο με θέα στον κήπο είναι ένας ευρύχωρος ενιαίος χώρος με δύο μονά κρεβάτια ενωμένα μαζί, ένα μικρό καθιστικό με καναπέ, μαρμάρινο μπάνιο με καμπίνα ντους και μπανιέρα, επιπλωμένο μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στον κήπο.

Read more Book this Room

DELUXE ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ

DESCRIPTION

Κάθε deluxe δίκλινο δωμάτιο με θέα στον κήπο είναι ένας ευρύχωρος ενιαίος χώρος με δύο μονά κρεβάτια ενωμένα μαζί, ένα μικρό καθιστικό με καναπέ, μαρμάρινο μπάνιο με καμπίνα ντους και μπανιέρα, επιπλωμένο μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στον κήπο.

Read more Book this Room

DELUXE ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

DESCRIPTION

Κάθε δίκλινο δωμάτιο Deluxe με θέα στη θάλασσα είναι ένας ευρύχωρος ενιαίος χώρος με δύο μονά κρεβάτια ενωμένα μαζί, ένα μικρό καθιστικό με καναπέ, μαρμάρινο μπάνιο με καμπίνα ντους και μπανιέρα και επιπλωμένο μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στη θάλασσα.

Read more Book this Room

SUPERIOR ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

DESCRIPTION

Κάθε Superior δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα είναι ένας ευρύχωρος ενιαίος χώρος με δύο μονά κρεβάτια ενωμένα μαζί, ένα μικρό καθιστικό με καναπέ, μαρμάρινο μπάνιο με καμπίνα ντους και μπανιέρα.

Read more Book this Room

DELUXE ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ

DESCRIPTION

Κάθε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με άμεση πρόσβαση στην πισίνα, είναι ένας ευρύχωρος ενιαίος χώρος με δύο μονά κρεβάτια ενωμένα μαζί, ένα μικρό καθιστικό με καναπέ, μαρμάρινο μπάνιο με καμπίνα ντους και μπανιέρα.

Read more Book this Room

SUPERIOR DELUXE ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

DESCRIPTION

Κάθε superior deluxe δίκλινο δωμάτιο μπροστά στη θάλασσα, είναι ένας ευρύχωρος ενιαίος χώρος με δύο μονά κρεβάτια ενωμένα μαζί, ένα μικρό καθιστικό με καναπέ, μαρμάρινο μπάνιο με καμπίνα ντους και μπανιέρα.

Read more Book this Room

DELUXE JUNIOR SUITE, ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ

DESCRIPTION

Κάθε Deluxe Junior σουίτα με άμεση πρόσβαση στην κεντρική πισίνα, είναι ένας ευρύχωρος ενιαίος χώρος με ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, ένα μικρό καθιστικό με καναπέ, ένα επιπλέον μονό κρεβάτι, ένα γραφείο, μαρμάρινο μπάνιο με καμπίνα ντους και μπανιέρα.

Read more Book this Room

SUPERIOR DELUXE ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΜΟΙΡΑΖΟΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ

DESCRIPTION

Κάθε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με μοιραζόμενη πισίνα, είναι ένας ευρύχωρος ενιαίος χώρος με δύο μονά κρεβάτια ενωμένα μαζί, ένα μικρό καθιστικό με καναπέ, μαρμάρινο μπάνιο με καμπίνα ντους και μπανιέρα. Όλα τα Deluxe δίκλινα δωμάτια με μοιραζόμενη πισίνα βρίσκονται στο ισόγειο.

Read more Book this Room

DELUXE ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

DESCRIPTION

Κάθε deluxe Οικογενειακό δωμάτιο έχει έναν ενιαίο χώρο καθιστικού με 2 καναπέδες, ένα υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι (χωρίζεται από το καθιστικό με συρόμενες ξύλινες πόρτες), μαρμάρινο μπάνιο με καμπίνα ντους και μπανιέρα, βεράντα ή μπαλκόνι με θέα στον κήπο.

Read more Book this Room

DELUXE ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΜΟΙΡΑΖΟΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ

DESCRIPTION

Κάθε deluxe Οικογενειακό δωμάτιο έχει έναν ενιαίο χώρο καθιστικού με 2 καναπέδες, ένα υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι (χωρίζεται από το καθιστικό με συρόμενες ξύλινες πόρτες) και μαρμάρινο μπάνιο με καμπίνα ντους και μπανιέρα. Όλα τα deluxe οικογενειακά δωμάτια με κοινόχρηστη πισίνα είναι στο ισόγειο.

Read more Book this Room