ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Φέτος, δεν θα χρειαστεί να θυσιάσετε την πολυτέλεια για την οικονομία. Οι διαθέσιμες προσφορές έγκαιρης κράτησης υπόσχονται να μην επιβαρύνουν περαιτέρω τον προϋπολογισμό σας κατά την διάρκεια των διακοπών σας.

Μη επιστρέψιμη χρέωση, απαιτείται πλήρη πληρωμή την στιγμή της κράτησης μέσω πιστωτικής κάρτας. Χωρίς δυνατότητα ακύρωσης.
Απαιτείται πλήρη προπληρωμή μέσω ενεργής πιστωτικής κάρτας την στιγμή της κράτησης.

Δωρεάν ακύρωση στις 12:00 μμ 30 μέρες πριν την άφιξη. Για ακυρώσεις αργότερα απαιτείται το 70% του συνολικού ποσού της κράτησης. Το 70% του συνολικού ποσού της κράτησης χρεώνεται 30 μέρες πρίν την άφιξη ως προκαταβολή.
Δεν απαιτείται προκαταβολή τη στιγμή της κράτησης. Το 70% του συνολικού ποσού της κράτησης χρεώνεται 30 μέρες πρίν την άφιξη ως προκαταβολή.

Εξερευνήστε τις εκπληκτικές προσφορές μας απευθείας κράτησης. Αναζητήστε για το ιδανικότερο ξενοδοχείο για εσάς, και όταν αποφασίσετε ότι το Giannoulis – Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort & Spa είναι η καλύτερη επιλογή, όπως και πολλών άλλων ήδη ικανοποιημένων επισκεπτών του, θα φροντίσουμε η επόμενη διαμονή σας στην Κρήτη να είναι μια υπέροχη και αξέχαστη εμπειρία ζωής!

Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν για απευθείας και επιβεβαιωμένες κρατήσεις. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο τύπος δωματίου που επιθυμείτε θα είναι διαθέσιμος για τις ημερομηνίες της επιλογής σας. Έγκαιρα αιτήματα δίνουν περισσότερες επιλογές τύπων δωματίων κατά τις επιθυμητές ημερομηνίες διαμονής. Τα ποσοστά των εκπτώσεων έχουν ήδη εφαρμοστεί στις αναγραφόμενες τιμές.

Υπάρχουν τρείς διαθέσιμες επιλογές κράτησης.