Συνεδριακοί χώροι για επιχειρηματικές δραστηριότητες και άλλες εκδηλώσεις

Στο Giannoulis – Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort & Spa, υπάρχει μία αίθουσα συνεδρίων (με διαστάσεις 350 τμ.) με δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 500 άτομα.

Αυτή η αίθουσα συνεδρίων διαθέτει μοντέρνο υψηλής τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό και την υποδομή για παροχή διερμηνείας μέσω ασύρματης επικοινωνίας.

Αυτή η αίθουσα είναι κατάλληλη για όλα τα είδη των εκδηλώσεων. Όλες οι υπηρεσίες οργανώνονται σύμφωνα με τις συνεδριακές προδιαγραφές των Βρυξελλών.

Οι παροχές συμπεριλαμβάνουν:
προβολέα οροφής, προβολέα βίντεο, προβολέα διαφανειών, άσπροι πίνακες, πίνακες ανακοινώσεων, πίνακες παρουσίασης, διαγράμματα, εκτυπωτές λέιζερ, αναλόγια, μικρόφωνο κονσόλα, ηχεία και μικρόφωνα, ασύρματα μικρόφωνα, γεμάτο μουσικά κανάλια με CD players / ενισχυτές, κλιματισμό, ηχομόνωση, κουρτίνες συσκότισης, πρόσβαση στο Internet, υπηρεσίες φαξ και φωτοτυπικά μηχανήματα και υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των συνεδριακών χώρων καθώς και την κάτοψη τους κάντε κλικ εδώ.

Παρέχουμε επαγγελματική και φιλική εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με υπέροχα φαγητά, διασκέδαση, αθλητισμό και εγκαταστάσεις σπα – όλα αυτά υποστηρίζονται από 20 χρόνια εμπειρίας – όλα αυτά για να εξασφαλίσουν την πιο αξέχαστη διαμονή σας στο Cavo Spada Luxury Resort & Spa.

Άλλες δραστηριότητες

  • Μία φορά την εβδομάδα το Giannoulis – Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort & Spa, διοργανώνει βραδιές ζωντανής μουσικής (ζωντανή ορχήστρα ή μπάντα με πολλά είδη μουσικής όπως τζαζ, ποπ, παραδοσιακό ελληνικό κλπ).
  • Το Mini-Club είναι ιδανικό για παιδιά άνω των 3 ετών. Πρόκειται για μια υπαίθρια εγκατάσταση με ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα και εποπτεύεται από επαγγελματίες στην φροντίδα των παιδιών. Οι γονείς μπορούν να αφήσουν τα παιδιά τους εδώ για να ψυχαγωγηθούν και να συμμετέχουν στις διάφορες εκπαιδευτικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες όπως ζωγραφική, γλυπτική με πηλό, παζλ, δημιουργίες από χαρτόνι, παιχνίδια με μπάλα, επιτραπέζια παιχνίδια, hula hoops, χορευτικά κλπ. Οι δραστηριότητες του Mini-Club είναι καθημερινές (εκτός Κυριακής). Η επίβλεψη των γονέων είναι απαραίτητη για παιδιά κάτω των 3 ετών που παρακολουθούν τις προγραμματισμένες δραστηριότητες.

Διασκέδαση / Ψυχαγωγία για παιδιά και ενήλικες μαζί οργανώνεται περιστασιακά και περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες όπως γυμναστική στο νερό, τουρνουά beach volley, διασκεδαστικά παιχνίδια καθώς και την δραστηριότητα της ημέρας (δραστηριότητα με θέμα «πάρτι στην πισίνα » ή «Ολυμπιακοί αγώνες της ημέρας»).